Termékleírás

Visszajelzést a vásárlók : Megjegyzés: Ha ez a termék, kérem, adja meg a IMEI aktiválása vagy, hogy nem tudsz belépni .

előre a mobil telefon, SMS parancsok készülék beállítása online platform

Pls helyezze be a 2G GSM sim-kártyával kompatibilis 2G GSM-hálózat , nyílt a gprs funkció megkérdezni APN neve.

Keresse meg jelenlegi helyzetben a GPRS/SMS,

Az első Művelet SMS-ben:

Készülék alapértelmezett jelszó 123456

ha elfelejtem a jelszót, vagy eszköz válasz jelszó hiba, pls küldjön reset123456

1. lépés: Tegye be a SIM kártya, illetve az akkumulátor a helyén van (Megjegyzés: 2G GSM kártya,pls nyomja meg a power

2. lépés: vegye készülék kültéri(40-- 120 másodpercen belül, a készülék megkezdi az, hogy megszerezzék a GSM jeleket a GPS jeleket. A jelzőfény folyamatosan villog minden 3 másodperc, amikor a készülék megkapta a jelet.

3. lépés : állítsa vissza a jelszó(kérjük, ne feledje, hogy ha elfelejtem a jelszót, vagy eszköz válasz jelszó hiba, pls küldjön reset123456). Használja a A uthorized száma küldjön SMS-t:"jelszó+123456+tér+új jelszó"a jelszó módosításához. Például:

aztán új jelszót 234567.

4. lépés : Küldjön SMS-t: "admin+új jelszót+tér+ Egy uthorized szám" eszköz, Kap admin ok!

Például:

5. lépés : Használja a uthorized számú hívást a készülék, akkor a Google link

Hivatkozás megnyitása, valamint látom csapás ,eszközt elhelyezése normális. kérjük, vegye figyelembe, hogy a SIM-kártya száma, valamint uthorized száma nem lehet azonos, vagy ez nem válasz.

Ha a GPS-adatok gyenge, belül 20,a GPS nem lehet helye,használja LBS helyét,az azt válaszolta, SMS, mint az alábbi:

Ha a SIM-kártya száma, valamint uthorized száma azonos, akkor, amikor telefonál, a készüléket nem válasz.

6. lépés:

Utolsó Geo-info legutóbb pozíció információ. Most LBS pozíció információ. LAC: Hely körzetszám CID: Cella Identitás MCC: Mobil országkód MNC: Mobil Hálózati Kódot ezek LBS információ, a rendőrség megtalálja a helyzetét.

A felhasználó mobil App:

Szkennelje be a QR-kódot, hogy telepítse a applictions a mobil

Q:hozhatok a mananger figyelembe mananger az összes kliens eszköz? A.:persze ,meg a hatóság, hogy regisztrálja a számlát az ügyfél K.:hány van egy számla? A.:nem korlátozza a quaility egy fiók K.:Támogatja a mobil alkalmazások program ? A.:támogatja Az IOS &Android APK szoftver Q.: Amikor használom , ez azt mutatja, indítás sikertelen. A.:Kérjük, ellenőrizze az akkumulátort, majd ha teljesen fel van töltve, vagy telepítve. K.: Miért nem lehet áramot ? A.:pls ellenőrizze, hogy az akkumulátor nem a hatalom vagy alacsony fogyasztású,így pls recharger akkumulátor körülbelül 8-10 órán K.:Mi a teendő akkor, ha ez azt mutatja, leteszem kudarcot? A. létezik egy engedélyezett számát, jogosulatlan számot tárcsázza fel a készüléket.Kérjük, aktiválja a készüléket, majd újra létre az engedélyezett számok. K.: Miért Nincs GSM Térerő? A.:ellenőrizze, hogy a SIM Kártya GSM Net telepítve megfelelően; továbbá hívás kijelző kellene; de nincs hívás átadása, illetve PIN kódot. K.:Miért nem successed hívást, a készülék a készülék nem tudja sim-kártya? A.:pls telepítse újra a sim-kártyát újra vagy módosítása másik sim-kártyát (megjegyzés:a sim-kártya támogatja 2G GSM hálózat) K.:Miért is nem válasz nyomkövető pozíció után hívja a készülék? A.:pls ellenőrizze, hogy a készülék sim-kártya kell, nyílt pályázati azonosító funkció, hogy legyen elég marad pénz . K.:Miért nem válaszol parancsot? A.:pls csekket küld formátum,a végén parancsot nem kapott semmiféle láthatatlanság szimbólum,például a space gombot,enter billentyűt K.:Miért nem tud a gps-jel/nem tudja nyomon követése / nem tudja használni a gps ? A.:pls a készüléket, hogy kültéri vagy módosítja a hely.valamint az első készülék felé égen. Mert beltéri nincs gps-jel K.: hány számok engedélyezett? A.:már csak 5 mobiltelefon szám képesek legyenek arra, győződjön meg róla, hogy az engedély számát, mielőtt használja. K.:Miért, mikor küldtem SMS begin123456, nincs válasz ? A.: Kérjük ellenőrizze, hogy beállította az engedélyezett számát,Ha nincs engedélyezett számát, ha bármely számot tárcsázza fel a készüléket, akkor a jelentés egy Geo-info; Ha már van egy hivatalos számot, akkor nem, ha jogtalan számot kéri fel.Szóval ha engedélyezett számát,kérjük, használja ezt a számot küldeni begin123456,ha még mindig nincs válasz , kérjük, küldje el reset123456, hogy újra állítsa fel.

  • GPS type: gps tracker
  • Márka Név: DEAOKE
  • Gps Modul: Igen

  • Készülék Típus: darab
  • Csomag Méret: 20cm x 15cm x 10cm (7.87in x 5.91in x 3.94in)
  • Csomag Súlya: 0.2kg (0.44lb.)

SKU: e9271
Lisova Nadya
2018-03-04
5/5
Bedt seller good product
Pashkov 43
2018-01-17
5/5
tardé a poco-understanding how it works But This perfect. Shipping very fast.
Aladino990
2018-02-06
1/5
Battery does not fit properly. Device does not work. Do not buy!
Jimmyandteresa
2018-01-18
5/5
super the figment satisfied, fast shop shipping By part free. figment easy use.
Shineyouth
2017-11-29
5/5
дошло fast, have not опробывали. later напишу operation.

Kapcsolódó termékek

Ingyenes szállítás

Világszerte szállítás

24/7 támogatás

fent Szolgáltatás

Moneyback

Vissza Árfolyam

Ajándékok

Bónuszok