Termékleírás

Termék Leírás

Leírás

A vezeték nélküli PIR Mozgásérzékelő egy BEVITELI ESZKÖZ, A PIR-100B egy vezeték nélküli PIR mozgásérzékelő, célja, hogy kimutatása bűnügyi behatolás keresztül ajtó keretek, valamint ablakkeretek a védett terület stb.

Ez felszerelt Mikrokontroller, belső, vezeték nélküli, Antenna belső, alacsony fogyasztás. A PIR-100B PIR mozgásérzékelő célja, hogy kimutatása bűnügyi behatolás keresztül ajtó keretek, valamint ablakkeretek a védett terület érzékelő infravörös energia (hő) kibocsátó egy behatoló test mozog a védett terület

Elsősorban funkcióval

A MOZGÁSÉRZÉKELŐ gyakran nevezik a PIR, amely áll a passzív infra. Észlelésekor a behatolás, a PIR-100B automatikusan generál egy riasztó jel, hogy a vezérlőpultot. A szenzor azt is előírja, a szabotázskapcsoló kimenet. Az egység a RÁDIÓFREKVENCIÁS, valamint az EMI Immunitás, hogy interferencia által termelt rádió készülék. Az egység lehet falra szerelt útján konzol.

1. Belső Vezeték nélküli Antenna, hosszú átviteli távolság;

2. A tanulás kód, egyszerű rendelni, hogy a riasztók;

3. Szabotázs Kapcsoló védi a elkerülni nyitott;

4. Az újonnan kifejlesztett kettős elem passzív infravörös érzékelő egység;

5. Vezeték nélküli továbbítása digitális jel, hogy a vezérlőpult;

6. Intelligens MCU be, megszünteti a téves riasztás;

7. Alacsony áramfelvétel riasztási a csengő hangok;

8. Mikrokontroller hőmérséklet elemzés, illetve az Automatikus hőmérséklet-kompenzáció a legjobb nyári kimutatására;

9. Szorosan-pároztatott bug őr, hogy megvédje az érzékelő optika a rovarok, pókok, illetve por;

10.Választható érzékenység (normál/magas), a különböző környezetvédelmi követelményeknek;

11. SMT elfogadott, a RÁDIÓFREKVENCIÁS, valamint az EMI Immunitás;

12. Alacsony fogyasztás, hosszú akkumulátor élettartam;

13. Állítható érzékelési idő alatt(4minutes vagy 8 perc)

Műszaki adatok Üzemi Feszültség: 9V Laminált Akkumulátor Érzékelési Tartomány: Függőleges szög 60 fokos Vízszintes szög 110 fok, 12m Készenléti áramfelvétel: kevesebb, mint 12uA Riasztási Áram: kevesebb, mint 22mA RF Immunitás: > 20 V/m 10 – 1000 MHz Érzékenység: > 3300V/W Zajszint(Vp-p) : Átviteli Freq. : 433.92 MHz-Átviteli Távolság: minimum 100 m( nyitott területen) Temp. Tartomány: -10 fokos hogy +50degree Relatív Páratartalom : 90% (25 fok ) Beépítési Mód : Falra szerelt konzol, Szerelési Magasság: 2~2.3 m Ház : Nagy-hatás ABS Méretek : 107x59x45mm (Mé) Alkalmazás : beltéri használatra. Folyosó, Iroda, Szoba, Múzeum,Könyvtár, Finanszírozás Szoba, Raktár, stb.

A Fizikai Elrendezés: 1. Utasítás Szintű Ugrók L1 : Javasoljuk, Szint, a normal alkalmazás a ház. L2 : Ha a környezet rossz, azt javasoljuk, használja L2, pl.:elektromágneses hatás, a hőmérséklet gyorsan változik meg. 2. Utasítás a Mód Ugrók Felhasználó : Javasoljuk, ha engedélyezi ezt a funkciót, a TimeSpan funkciót használja, azt jelenti, ha az érzékelő működésbe, nem ravaszt belül ismét 4 perc, illetve 8 perc. Teszt : telepítés Előtt teszteli a funkció az érzékelő. Ha szükséges, az érzékelő riasztást küldeni a jelet, hogy a riasztó által minden váltotta ki, akkor engedélyezze ezt a funkciót. a TimeSpan funkció nem használható. 3. Utasítás a TimeSpan Ugrók 4Minutes : Javasoljuk, ha engedélyezi ezt a funkciót, ha az érzékelő működésbe, akkor nem indítja újra a 4 percen belül. 8Minutes : ha engedélyezi ezt a funkciót, ha az érzékelő működésbe, akkor nem indítja újra belül 8 perc.

Hogyan kell Csatlakoztatni a PIR Érzékelő? A kulcs a sikeres működését minden PIR érzékelő kiválasztása a megfelelő helyre. Egy érzékelőt szerelni egy ensz-megfelelő helyen van a okozhatnak kellemetlen botlás, csökken a teljesítmény. A fő szabályok, amiket be kell tartani annak biztosítására, problémamentes működés:

Fontos információk: 1) Kérjük, olvassa el a Felhasználói Kézikönyvet figyelmesen, mielőtt telepíti az PIR vezeték nélküli PIR Mozgásérzékelő. 2) Ha az Akkumulátor feszültsége alacsonyabb, mint 5V, a csengő lesz, hogy úgy hangzik,kérem, segítsen, hogy a változás új akkumulátort, azonnal. 3) Kérjük, használja ezt a készüléket, hogy a megadott riasztók, nem ígéret, ez a munka más márka vagy gyártó riasztó.

Standard Csomagolás Lista: >>PIR-100B Vezeték nélküli Érzékelő *1 >>Tartóval *1set >>Csavar fej *2db >>Felhasználói Kézikönyv (angol) *1 >>Méret: 75mm *130mm * 50mm (W*H*D) >>Súly: 0,2 Kg

  • Modell Száma: PIR-100B
  • Márka Név: KING GALAMB
  • Használat: Személyes

  • Készülék Típus: darab
  • Csomag Súlya: 0.5kg (1.10lb.)
  • Csomag Méret: 15cm x 10cm x 8cm (5.91in x 3.94in x 3.15in)

SKU: e8996

Kapcsolódó termékek

Ingyenes szállítás

Világszerte szállítás

24/7 támogatás

fent Szolgáltatás

Moneyback

Vissza Árfolyam

Ajándékok

Bónuszok