Termékleírás

A teljes akciós promóció Időpontja tevékenység: 2016-11-09 17:41:34 - 2016-11-16 17:41:34 Egyetlen parancs tele 100 dollár mínusz 5 elem Egyetlen érdekében, tele 200 dollár mínusz 15 elem

Minden termékünk Logisztika Logisztikai előírja, hogy a helyi logisztikai pont Óta. Rakomány

Akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba időben

A szállítási költségeket fizetik, hogy a logisztikai cég, amikor az árut,

Ez is lehet által gyűjtött a logisztikai menedzser

A bútorok nem nehéz a levelet, nem a futár, szállítás logisztikai cég. Mint a távolságot a különböző távolságok, tehát a tehervonat, az nem ugyanaz. Taobao jelölt 1 dollár, áruszállítás, az nem a tényleges áruszállító! Van egy különleges szállítási logisztika, az lesz a legjobb szolgáltatást, hogy küldjön ép termékek!

Ez a termék kell megrendelni, az adott ciklusban, kérjük lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálat!

márka Artwin Ge Neve Szerencse Medál Textúra anyag

Belső faragott: kámfor fa tartozékok semmi szín Szín látható Előírások Magas, 58* szélesség 58 Minőségi osztály Első Osztályú Termék csomagolásán, Buborék fólia, karton Magyarázni, lehet, hogy egy hibát egy-két centiméter Customerchoiceof fa csomagolás, fa fa gyár által használt szakmai fenyő köröm rendszer, nagyon erős, nyomószilárdsága. A fa díj 150 dollár / négyzetméter szerint a tényleges összege.

[fafaragás anyag] Dongyang a fafaragás, a szigorú választási anyagok, kőhárs, kámfor fa Burma rózsafa Afrikai rózsafa nanmu anyag. Dongyang a fafaragás művészeti alkotások általában nem festett a színes, átlátszó lakkal bevont fedelét, hogy megtartja a fehér fa természetes színét, hogy az emberek jobban értékelik a faragás képességeit. A folyamat típusa nincs a festészet faragás, gravírozás, grafika, design osztály két, összpontosítva kreatív, valamint a "festmény", magas művészi értéket.

Kámfor fa, finom, természetes szépség, textúra, kemény állagú, nem könnyű, nem könnyű feltörni a kívánt anyag a gravírozás technológiával ősidők óta. Amellett, kámfor fa egy hagyományos értékes fa, küldjön ki egy különleges illat, évek óta nem csökken, az illata, a kámfor fa bútorok az egyetlen gyakorlati funkció: lepkék, árvíz penész nedves. Gyapjú, bőr, selyem, kender s más magas minőségű ruházat, valamint a szavak, a könyvek be őket, többé nem kell szaga szúrós kámfor golyó, nem csak a termék nem féreg, nem penészes, de az is lehet fogni egy illatos illata. Camphorwood woodiness kemény, illatos készült ruhák a szekrényben tárolási termékek, de lepke próbanyomat, penész, valamint sterilizálás. Kőhárs, egy finom fa, olaj, kopásállóság, valamint korrózióvédelem, nem könnyű feltörni, finomszemcsés, könnyű feldolgozás, erős tartás, használt gyártása épületasztalos-szerkezet tábla, fa kézműves. Közepes keménységű, a levegő száraz sűrűség 500kg-550kg/m, zsír, kopásállóság, korrózió ellenállás, A szerkezet egységes, sűrű, de a fa enyhe, így nehéz feltörni, illetve deformálódik, Gabona Finom, könnyű folyamat, szívósság Erős. Széleskörű alkalmazási tartomány, lehet használni, hogy a fa panel, Fából készült kézműves stb. Dekorációs anyagok . Fehér kőhárs woodiness Általában elég nagy, tejfehér, majd fokozatosan be kell építeni világos barnás vörös geszt, néha mélyebb csíkok. az ilyen fa A finom, egyenletes állagú, homályos, egyenes vonalak. Kőhárs mechanikai feldolgozás jó, könnyen használható, Kézi szerszámok Feldolgozás, ezért egy kiváló gravírozás anyag. Szög, csavar, ragasztó rögzítés tulajdon igazságos . Lehet jól simított csiszolás, festés, nyomás, valamint a polírozás felület . A szárítási folyamat gyors, kis deformáció, illetve alacsony öregedés. Ha a szárítás, a zsugorodás meglehetősen nagy, de a méretstabilitás jó. [gravírozás típus] a Hagyományos Dongyang fafaragás tartozik dekoratív szobrászat, lapos relief Elsősorban, egy vékony megkönnyebbülés, sekély megkönnyebbülés, mély megkönnyebbülés, nagy megkönnyebbülés, többrétegű üreges kettős faragás, vésés, faragás, vésés, Montreal látta, hogy üres a szín, fa berakásos faragás, megkönnyebbülés, valamint más típusú naplók, a szint, gazdag alapvető jellemzőit veszteség nélkül a repülő dekoráció, szín, fény, sötétség nélkül festék, tartsd meg a természetes napló szín, állag, elegáns stílusú, Ez az úgynevezett "fehér fafaragás"".

  • Fafaragás Típus: Dongyang a fafaragás
  • faanyag: Egyéb /egyéb
  • DIY Kellékek: Elektromos
  • Anyag: Rozsdamentes Acél
  • modellezési: Állat
  • Gravírozás folyamat: megkönnyebbülés
  • Stílus: Kínai Csing-Dinasztia klasszikus

  • Csomag Méret: 46cm x 21cm x 11cm (18.11in x 8.27in x 4.33in)
  • Csomag Súlya: 1.85kg (4.08lb.)
  • Készülék Típus: darab

SKU: e893

Kapcsolódó termékek

Ingyenes szállítás

Világszerte szállítás

24/7 támogatás

fent Szolgáltatás

Moneyback

Vissza Árfolyam

Ajándékok

Bónuszok