Termékleírás

45.5CMX26CMX1.5CM hossz X Széles X magas Nettó súly:4.2 kg

Amikor az öntöttvas termék. ellenőrizze az árut, ha vagy nem törött a hosszú idő közlekedés. Ha nagyon hideg van, amikor megkapod a csomagot vissza kívülről, ne tedd a wok közvetlenül a tűz szobahőmérsékleten egy ideig Arról, hogy az áruk tömege Minden egyes tétel lehet más a súlya, hogy Ez nem érinti az áruk minőségi HASZNÁLNI:

Miután a pot főtt: Új öntöttvas edény kell, főtt használat előtt!

Az alábbiakban leírt módon:

Először is,tiszta az új bankot alaposan. Másodszor, parch át közepes lángon, amíg nincs benne víz. Majd csökkentse a kis tűz(ne kapcsolja ki), majd önts rá egy kis olaj. Vegye fel a szövet pálcikával, vagy egy fogót. Azt is dip, hogy a szövetek egy kis olajat, hogy a kenet, minden sarkon a bankot 3 5 percig, ahelyett, hogy ömlik egy kis olajat, de vigyázz, forró! Ha disznóbőr, javasoljuk, hogy használja, hogy befejezze a fenti lépéseket. A pot normálisan használható, miután a természetes hűtés.(A folyamat a fazékban főtt lehet végezni, újra meg újra. Kétszer vagy háromszor is a legjobb ajánlás.)

Mert új, néhány tipp, kell alkalmazni, hogy legyen nonstick a kezdeti szakaszban a használata. Parch át magas hő után tisztítani, amíg nem víz volt benne. Tölts egy kis főzés olajat közepes lángon, miután teljesen kiszáradt. Adjunk hozzá néhány összetevők után forró olaj. A vacsora lehet főzni, alacsony vagy közepes lángon. Akkor takarít meg időt, fáradságot, pénzt.(ultra-erős tárolási kapacitás öntöttvas edény. Közepes hőmérsékleten is alkalmazható, miután a pot, hogy magas fűtött, vagy azt eredményezi, hogy a tápanyag veszteség magas hő.) A pot kell súrolta tisztán aztán elmentem egy vékony réteg növényi olaj után használják, hogy jobb legyen a használata.

Megjegyzés: az Élelmiszer-el kell távolítani, amint megfőtt, hogy kerülje a rozsdás vas szaga.

Meleg vizet kell használni, hogy súrolja a pot parch a víz után használják. Jobb, hogy a kenet, egy réteg növényi olaj.

Ha nem használtam hosszú ideig, kenet egy vékony réteg növényi olaj rajta szerint a lépéseket a fazékban főtt.

Ha rozsdás, súroló pad mártott egy kis sót lehet a rozsdát az illata. Lehet felépült új elvégzésével a lépéseket a fazékban főtt.

ne használjon mosószert,ne használjon fém kefe segítségével tisztítsa meg a wok

  • Anyag: öntöttvas
  • Márka Név: BOLDOG CZY
  • Edények Típusa: Serpenyő & Grill Serpenyő
  • Típus: Edények
  • Fazék Fedelét Típus: Anélkül, Hogy Bankot Borító
  • Wok típus: Nem bevonattal
  • Metal Típus: öntöttvas

  • Csomag Méret: 40cm x 30cm x 5cm (15.75in x 11.81in x 1.97in)
  • Csomag Súlya: 1.0kg (2.20lb.)
  • Készülék Típus: darab

SKU: e8448

Kapcsolódó termékek

Ingyenes szállítás

Világszerte szállítás

24/7 támogatás

fent Szolgáltatás

Moneyback

Vissza Árfolyam

Ajándékok

Bónuszok