Termékleírás

Ez egy nyílt forráskódú alap, Egyszerű i / o platform, valamint a használata hasonló a java, C nyelv fejlesztői környezet. Így gyorsan használja a nyelvet, Flash vagy Feldolgozás, egyéb szoftvert, hogy interaktív működik . Tudja használni a teljes fejlesztési elektronikus alkatrészek, például a Kapcsoló vagy Érzékelők vagy egyéb szabályzók , LED, léptető motor, vagy más kimeneti eszközre . Azt is függetlenül működnek, mint egy szoftver platform, amely képes kommunikálni , például , azt mondta : flash feldolgozása Max / MSP VVVV vagy más interaktív szoftver ..., hogy dolgozzon ki egy nyílt forráskódú IDE interface alapja az az elv, amely lehetővé teszi, hogy töltse le ingyenesen, hogy dolgozzon ki több meglepő interaktív munka .

Multi-function Pajzs a következő tulajdonságokkal rendelkezik:

1 , a piacon , 2009 UNO LENARDO 2560 vezérlő zökkenőmentesen mainstream

2,4-ahogy LED jelzőfény ( LED kijelző, hogy tudjuk, hogy fontos , az általában a projekt csinál , ez a mutató közvetlenül felhasználható dolgozik állapot LED azt jelzi, hogy az eljárás megkönnyítése érdekében hibakeresés.

3, DS18B20 hőmérséklet-érzékelő felület lehet tenni, hogy az intézkedés a hőmérséklet a kísérlet , ez az ár nem tartalmazza a DS18B20 Ó, szükséges még egy esélyt .

4, LM35 hőmérséklet-érzékelő felület lehet tenni, hogy az intézkedés a hőmérséklet a kísérlet , ez az ár nem tartalmazza az LM35 Ó, szükséges még egy esélyt .

5,3296 pontossággal állítható potenciométer, analóg bemeneti port ( használható vezérlésére, LED fényerő, viszont a kormányzási szög , a digitális feszültség, stb. )

6 beépített infravörös vevő, hogy elfér bármilyen infravörös távirányító kísérletek , az ár nem tartalmazza a beépített vevő, illetve szükséges még egy esélyt .

7 , négy digitális cső ( a 74HC595 vezető tartományi IO tanulás SPI), képes digitális kijelző kísérlet ( lehet , hőmérséklet, feszültség, számláló értékét , stb. ) .

8 , három külön gombok, egy reset gombot , a gomb kísérleteket ( HMI ) .

9 , a berregő hang használható kísérletek . ( Lehet hívni a rendőrséget , kiejtés , stb. )

10 , Bluetooth, vezeték nélküli felületek, hang modul , hangfelismerő modul használható a vezeték nélküli kommunikációs kísérlet

11 , szervo felület, könnyű vezetni szervó

12 , infravörös érzékelő felület, egyszerű, infravörös dokkoló felismerés, hogy az emberi forgalmi statisztikák , stb.

  • Kompatibilis Márka/Modell: Egyik sem
  • Modell Száma: többfunkciós tábla bővítése
  • Márka Név: HAILANGNIAO

  • Készülék Típus: sok (5 db/lot)
  • Csomag Súlya: 0.12kg (0.26lb.)
  • Csomag Méret: 10cm x 8cm x 5cm (3.94in x 3.15in x 1.97in)

SKU: e771

Kapcsolódó termékek

Ingyenes szállítás

Világszerte szállítás

24/7 támogatás

fent Szolgáltatás

Moneyback

Vissza Árfolyam

Ajándékok

Bónuszok