Termékleírás

...

CAN bus kommunikációs modul SJA1000 LEHET modul PCA82C250

...

... 1, vezet a pin: SJA1000 keresztül csatlakoztatott vezető pin-kódot, majd az 51-es 2 egyedülálló, LEHET felmondás ellenállás ugrók: csatlakoztassa ugrókat, hogy csatlakoztassa a 120 ohm megfelelő ellenállás, mivel 120 ohm megfelelő ellenállás megszakad 3, statikus védelem (PESD1CAN): Részletek a chip kézi 4, motorola, az intel pedig mód kiválasztása: három sor tűt, ha a testület meghatározza, hogy a GND, MOD, +5 V, A GND kapcsolatot egy ugró kap MOD kiválasztott motorola mód; csatlakozik +5 V MOD kiválasztott intel mód. (Megjegyzés: Ez a modul ad csak intel mód rutinok) 5, SJA1000 vezérlő chip: Lásd a chip kézi 6,16 M Kristály 7, PCA82C250: CAN adó-vevő chip, chip részletes útmutató 8, SJA1000 20-pin-vezető: adott két referencia áram ...

Üdvözöljük a bolt, élvezze a szállítási itt, lépjen kapcsolatba velem szabadon, ha bármilyen kérdése van, általában küldünk adatlapon,a kódot e-mailben . remélem, a te dolgod.

fizetés: mi csak akkor fogadja el a bankkártyás fizetés,western union. Elnézést kérünk, hogy nem fogadhatjuk el, más fizetési módok, mint például a csekk vagy postai megrendelések . Szállítás: szállítás Világszerte, de Olaszország, Nigéria, Brazília, hogy sokáig fog tartani szállítási idő . Vásárlás előtt, Kérjük, ellenőrizze, hogy a cím helyes. Vagy nem, kérem, helyes, mielőtt fizetési Hajót, hogy világszerte a Hong Kong belül 12-24 óra fizetés után befejezett kapott, majd megadja a nyomon követési számot minél hamarabb. néha küldünk által lapos post légipostai ha csak egy alacsony ár érdekében.Remélem érted. javasoljuk, szállítás a DHL vagy az EMS ,illetve adott kedvezményt,akkor kapta meg a 4-9 munkanap . ez körülbelül 15-30napon általában ha a szállítási által Kínából/Hong Kong-i post air mail Visszajelzés: a visszajelzés nagyon fontos számunkra, kérem hagyja el nekem egy 5 csillagos visszajelzést, ha elégedett a szolgáltatással, valamint az elemek,vagy pls kapcsolatba lépni velem, ha valami baj lenne a tételek.mi fogja megoldani a problémát minél hamarabb. Garancia: 12 hónap Garancia a hibás tételek (kivéve az elem sérült, és/vagy visszaélnek a kézhezvételtől számított). Vásároljon bizalommal Visszatérítési vagy csere kérelem csak akkor áll rendelkezésre, a kérések 1 héten belül, miután a csomagot kapott & visszatérő elem, mint az ugyanolyan állapotban, mint kapott. Akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, hogy kérje vissza az engedélyt. A név, aukciós szám okból vissza kell vonni az e-mail. Az összes visszaküldött termékeket tartalmaznia kell az összes eredeti csomagolóanyagok. Kérem vissza azt az elemet, gondosan. A tételeket vissza kell vizsgálni, valamint egy új helyettest kell küldeni, hogy a vevő azonnal, amikor megtalálta a hibás. Abban az esetben, ha megfelelő csere nem áll rendelkezésre, akkor egy visszatérítésre kerül kiadásra. Szállítási, kezelési, valamint a biztosítási díj nem visszatéríthető. Vissza a szállítási fizeti ki a Vevő. RÓLUNK: mi sokkal több termék, kérem lépjen kapcsolatba velünk, ha kell.üdvözöljük a nagykereskedelmi. SOK KÖSZÖNET!!!!

  • Márka Név: MEIBAI
  • Kompatibilis: Játék Konzol
  • Kompatibilis Márka/Modell: Egyik sem

  • Készülék Típus: darab
  • Csomag Súlya: 0.15kg (0.33lb.)
  • Csomag Méret: 11cm x 11cm x 11cm (4.33in x 4.33in x 4.33in)

SKU: e584

Kapcsolódó termékek

Ingyenes szállítás

Világszerte szállítás

24/7 támogatás

fent Szolgáltatás

Moneyback

Vissza Árfolyam

Ajándékok

Bónuszok