Termékleírás

Névleges teljesítmény:Alul, 1000W (W)

elektromos gépek:DC motor

FŰTÉS:Spirál végtelen

szín:Friss zöld, candy red

Termék műszaki adatai:száz

Meleg kis emlékeztető:

[információk] az alapértelmezett futár logisztikai házhozszállítás, nagykereskedelmi mennyiség menjen logisztika (ne lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálat)

[szállítási idő] a nagy nap előtti 4:00 fényképezett, majd fizetés a vevő, a termék szállított ugyanazon a napon. Ugyanazon nap után 4:00 fényképezett, majd fizetés a vevő a terméket szállítják, a második nap. A nagy kereslet, a vevők, kérjük lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálat munkatársai előzetesen erősítse meg a szállítási idő.

[átvételi ellenőrzés] Pro kaptam meg a csomagot, kérjük, időben történő átvétel ellenőrzés, ha express csomagolása sértetlen kérjük, jelentkezzen kicsomagolás után a vizsgálat, ha bebizonyosodik, hogy kifejezze csomagolás kompressziós deformáció nyilvánvaló kárt, kérem, el kell végezni a vizsgálatot, hogy erősítse meg, áru sértetlen kézhezvétele után, vagy elutasítja az első kapcsolatot az eladóval, hogy a kezelés.

[jótállás leírás] 1, a termék a jótállás időtartama 12 hónap, minőségi problémák jelentek meg ebben az időszakban, megvásárlásával dokumentumokat, illetve a jótállási jegy a jótállási 2, 7 napon belül, ha a vásárlás, a termékek megjelent minőségi probléma, amelyet a vásárlást igazoló megerősítette, hogy a technológia által lehet cserélni ingyenes új gép 3, több, mint a jótállási idő a termék jótállási jegy, a vásárlást igazoló, a veszteség, a termékek biztosítani fizetett tartásdíj, de, hogy töltse az anyagköltség.

[használat]

1 amikor használja a hajszárító nem tudja blokkolni a levegő kilépő, valamint a levegő bemeneti, a legjobb tisztítási egy vagy két alkalommal egy héten, hogy a levegő kilépő levegő beömlő, különben könnyen, mert öngyulladás vagy a készülék károsodásához.

2, ha a termék első alkalommal, ha ott van a nyoma, füst, ez egy normális jelenség, ami miatt a fűtési eszköz a szigetelés anyaga, közel egy lépéssel száraz, szigetelés teljesítménye tovább javult, kérem, nyugodjanak meg, hogy használja.

3 amikor a kapcsoló van egy szikra, egy normális arc jelenség, amely a szokásos módon használható.

[megjegyzés] [megjegyzés]

1 győződjön meg róla, hogy a tápfeszültség összhangban kell lennie a névleges feszültség a készülék használata előtt.

2. Tartsa száraz kezét: nem a vízben fürdő. Mosdók, vagy más hajó a közelben használni, hajszárító, tisztító berendezés először húzza ki a hálózati dugót.

3 nem, hogy egy hajszárító, haj, haj külső alkalmazás.

4 ne használja a hajszárító forró felület, közel a bőr, a túlmelegedés megelőzése érdekében.

5 legyen óvatos, ne hagyja, hogy a haj részt vesz a használatát a levegő bemeneti, nem indul el abban az esetben, ha a hajszárítót, hogy távozzon. Amikor a gyerekek használni a hajszárítót, hogy válaszol, hogy a szoros ellenőrzés.

6 ne használjon hajszárítót közelében található, ásványolaj-gáz vagy más gyúlékony termékeket (pl. illékony anyagok, spray, stb.), annak érdekében, hogy megakadályozzák a tűz katasztrófák.

7. A vezetékek nem tudja elviselni, magas láz, erős húzza, nem vezetékek tekercselt test tárolás: ha a hálózati csatlakozókábel sérült, meg kell határozni a társaság által a fenntartó állomás vagy szakmai villanyszerelőt, hogy cserélje ki.

8. Tovább belépő, illetve kilépő, hogy tiszta, hogy anti eltömődés túlmelegedés termel mechanikai sérülés: hajszárító használat után a kapcsoló ki van kapcsolva, majd húzza ki a dugót, lehűlés után, száraz tároló.

9 ha a készülék be van kapcsolva, például rendellenes jelenség, azonnal hagyd abba a használatát. Küldj szakmai elektromos szakembert, hogy ellenőrizze.

10 a száraz hajat, a fürdőszobában használható, használat után húzza ki a dugót, mert még azután is, a száraz haj kapcsolja ki, közel a víz még mindig veszélyben van.

 • Stílus, a szél szája: Egyetlen Fúvóka
 • Túlmelegedés elleni védelem: semmi
 • Névleges Feszültség: 220 (V)
 • Összecsukható fogantyú: Összecsukható
 • Anyag: Fém
 • Modell: MG-2298
 • tanúsítási: UR,LFGB,SASO,GS,CSA,EMF,CE,CB,UL,EMC,RoHS
 • NEM.: MG-2298
 • Kormányzó felszerelés: 23
 • Funkció: Hideg-meleg levegő állandó hőmérséklete

 • Csomag Méret: 30cm x 40cm x 20cm (11.81in x 15.75in x 7.87in)
 • Készülék Típus: darab
 • Csomag Súlya: 1.3kg (2.87lb.)

SKU: e451

Kapcsolódó termékek

Ingyenes szállítás

Világszerte szállítás

24/7 támogatás

fent Szolgáltatás

Moneyback

Vissza Árfolyam

Ajándékok

Bónuszok