Termékleírás

DC6V

DC6V

Támogatja az akkumulátor doboz

AC vagy DC kettős célt tápegység kombinációt!

Szerint a funkciók, jellemzők a frekvenciát használja, automatikusan állítsa be az összeget, a flushing vizelet mennyisége. Jön a víz, ellenőrző szelep, víz minőségi szűrő, könnyű telepítés, karbantartás. Termék berendezések mikroszámítógépes felügyeleti szoftver, több vizet, mint bármely korábbi indukciós termékek 30% - át. Automata mosógép 24 óránként egyszer, hogy megakadályozzák a csatorna száraz fel a szag vissza.

Előnyei: az emberek a víz felett, így a vizet, Könnyen használható, egészségügyi, energiatakarékosság, környezetvédelem.

Használja a power: a modell Szerint, a termék használata DC DC (4 5# alkáli elem), energia-megtakarítás, valamint a környezeti, biztonsági, illetve kényelmi! Készenléti áramfelvétel kevesebb, mint 10uA, 4 kiváló minőségű 5# alkáli elemet lehet használni, kb 2 éve.

Használja hely: Állomások, repülőterek, szállodák, éttermek, szórakozási helyek, iskolák, intézmények, családok, stb.

Használja környezet: a Víz nyomás: 0.05 Mpa-1.2 Mpa hőmérséklet: 0-60 ° C, páratartalom: relatív páratartalom 90% - át.

Névjegykártya: Wenzhou Le szaniterek vállalat elkötelezett a nagy számú felhasználó a super Le márka sorozat termékek, beleértve az intelligens indukciós szaniterek sorozat (indukciós csaptelep. Indukciós készülék öblítési. Indukciós zuhany. Handdryer. Száraz bőr. Az orvosi indukciós sterilizáló) klasszikus antik (ősi bronz ware sorozat vezető réz zuhanyzós fürdőszoba kiegészítők, bronz.), intelligens termosztatikus csaptelep. Állandó hőmérséklet zuhany sorozat. Aranyozott csaptelep. Sorozat zuhany...... a sok fajta, valamint a műszaki adatok, az új stílus, biztonságos, tartós, szép, kényelmes előnye, erő, valamint, hogy "a több ezer háztartásban, olyan meleg, boldog" kijelentjük, hogy megnyerje a bizalmát, az ügyfelek, a kiélezett verseny a hazai piaci fokozatosan bővült megosztani. Wenzhou Le Szaniterek Co., szeretettel várjuk mind a partnerek, mind az ügyfelek, valamint az üzleti kapcsolatok, annak érdekében, hogy közös fejlesztés, közös érdekeit.

  • Feldolgozás testreszabási: no
  • Funkció: Az Öko-Barát
  • Teljesítmény Típus: DC6V
  • Öblítési idő: 6 másodperc (másodperc)
  • Textúra anyag: Rozsdamentes Acél
  • Modell: érzékelő panel
  • Vázlat Dimenzió: 130*130 (mm)

  • Készülék Típus: darab
  • Csomag Méret: 30cm x 40cm x 20cm (11.81in x 15.75in x 7.87in)
  • Csomag Súlya: 2.3kg (5.07lb.)

SKU: e404

Kapcsolódó termékek

Ingyenes szállítás

Világszerte szállítás

24/7 támogatás

fent Szolgáltatás

Moneyback

Vissza Árfolyam

Ajándékok

Bónuszok