Termékleírás

A testület a bolt úgy tervezték, hogy készítsen (testre is szabható a vevő követelményeinek, az igazgatótanács), egy kis mennyiségű vásárlás fényképezte közvetlenül a teljes vételár engedményt üdvözöljük a kapcsolatot.

Az új behozott TDA7378 erősítő chip, előre hangerősítő által AD828 op-amp chip kondenzátorok egy láz, mind a használatát importált márkák kondenzátor, jel csatlakozó kondenzátor segítségével importált, nem polaritás kondenzátorok, előre erősítés lehet változtatni függetlenül, rugalmasabb használni.

R8, R10, hogy az első bal, jobb csatorna nagyítás beállítása ellenállás (két SMD ellenállás alapértelmezett 0603 ha nincs patch, javítás, szintén vegye le a fedélzeten, a vonal, a folt helyzetben, két bal sor pad), saját igényeiknek megfelelően kell módosítani a 5k-68k, annál nagyobb az ellenállás, hangerősítő a nagyobb, a több szállítási alapértelmezett 2-3-szoros nagyításban.

Két audio bemeneti elemek (3.5 fülhallgató ülés pedig 2,5 tű), hogy megkönnyítse a különböző alkalmakkor. Hangerő vezérlés típusa 09 teljes lezárt potenciométer.

Maximális kimeneti teljesítmény: X 39W 39W

Üzemi feszültség: DC 9-18V

Tábla mérete: hossza 69mm szélesség 50mm

Hűtőborda méret: hosszú 69mm magas 40mm vastagság 19mm

A vásárlók megjegyzés:

1: megkapja az árut bármilyen kérdése van, kérjük lépjen velünk kapcsolatba, megoldani, nem a közepén. Rossz kezelésére, vagy a boltban elutasítja, műszaki tanácsadás az értékesítés utáni szolgáltatás.

2: Tárolja a kötelezettségvállalás 7 Napig nincs oka, hogy visszatérjen, 30 napos ingyenes garancia, ha a minőségi probléma, ki kell cserélni, oda-vissza árufuvarozási a vevőt terhelik; nem minőségi problémák vissza követelményeknek, nem csak az áruszállító vissza, vissza Fizetés (vissza az árut, nem érintik a két értékesítési, vagy a boltban elutasításra kerül), a jótállási idő a probléma, az eladó, illetve a vevő viseli a szállítási költségeket. Az önálló szétszerelés . Refit . működés Okozta a kérdés, hogy szükség van garancia, oda-vissza a vevőnek kell viselnie, ha részt vesz drága alkatrészek, a boltban, majd töltse fel az alapvető költségek alkatrészek;

3 : az áru valódi képek, kép-szín lehet az oka, hogy a kamera . Fényképezési körülményeket, valamint egyéb tényezők készítsen színes, baba szín természetbeni érvényesülnek:

4: Minden elem a megfelelő paramétereket a megjegyzés, mert a különböző mérési módszerek, Árucikk paraméterei lehet egy bizonyos hiba;

5: Kérem, írja alá a csomagot észre integritását csomagok, mint például a csomag sérült, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba (vízum, valamint a telefonszám a csomag ott), illetve teszt a feltétel, illetve mennyiségű árut, ha van egy elismervényt, hogy az áru nem probléma; miután a visszavonulás Csere áruszállító terheli önt;

6 : Ha bármilyen kérdése van a használata az áru, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk. Adunk egy kielégítő választ;

  • Kompatibilis Márka/Modell: Egyik sem
  • Márka Név: BINFUL
  • Típus: Feszültség Szabályozó
  • Állapot: Új

  • Készülék Típus: darab
  • Csomag Súlya: 0.05kg (0.11lb.)
  • Csomag Méret: 13cm x 12cm x 5cm (5.12in x 4.72in x 1.97in)

SKU: e1001

Kapcsolódó termékek

Ingyenes szállítás

Világszerte szállítás

24/7 támogatás

fent Szolgáltatás

Moneyback

Vissza Árfolyam

Ajándékok

Bónuszok